Ένα μεγάλο μέρος της επιθυμίας για «τέλειο» στήθος έχει να κάνει με την εμφάνιση, αλλά στην πραγματικότητα η ανησυχία σας πρέπει να είναι για κάτι πολύ πιο σημαντικό: την υγεία σας.
Παρακάτω μοιραζόμαστε μαζί σας σημαντικές συμβουλές για κυρίες που θέλουν να γνωρίζουν πως να κρατήσουν το στήθος τους όμορφο και γεμάτο για πάρα πολύ καιρό.

 

Ντους με κρύο νερό

 

 

 

dush exothema.gr

Ένα παγωμένο ντους μπορεί να μην είναι πολύ ευχάριστο, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για την τόνωση του δέρματος. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό κάθε μέρα, χρησιμοποιήστε παγάκια ή κρύο επίθεμα με γάζα στο στήθος σας.

 
Κρατήστε ίσια την πλάτη σας

 

plati exothema.gr

 

Όταν σκύβετε, όχι μόνο κάνετε το στήθος σας λιγότερο ελκυστικό σε εμφάνιση, αλλά χαλαρώνετε και τους μύες του. Προσπαθήστε να διατηρείτε πάντα τους ώμους σας ίσια. Θα κάνει καλό τόσο στην μυϊκή τόνωση σας όσο και στην εμφάνισή σας.
       Αποφύγετε την πίεση στο στήθος

 

stitos1 exothema.gr

Προσπαθήστε να μην κοιμάστε πάνω στο στήθος σας και πάντα να επιλέγετε εσώρουχα που σας ταιριάζουν. Ένας στηθόδεσμος που σπρώχνει προς τα επάνω το στήθος σας και το κάνει να φαίνεται πιο σέξι είναι, στην πραγματικότητα, τρομερά επιβλαβής για αυτό. Σας κάνει να νιώθετε άβολα και διαταράσσει την ροή του αίματος σας.

 

Κάντε τα σπορ σωστά

sport exothema.gr

Το τζόκινγκ,το αερόμπικ και άλλα αθλήματα μπορεί να είναι καλά για τη γενική κατάσταση σας και την ευημερία, αλλά μπορεί να είναι επιβλαβή για το στήθος σας, καθώς οι απότομες κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε βλάβη των μαλακών ιστών. Η μόνη λύση είναι, για μια ακόμη φορά, τα σωστά αθλητικά είδη. Ποτέ μην τρέχετε ή αναπηδάτε χωρίς ειδικό στηθόδεσμο.
Αποφύγετε τον ήλιο

 

ilios exothema.gr

 

Η κατάχρηση του μαυρίσματος ειδικά χωρίς αντηλιακό, έχει σαν αποτέλεσμα την ξηρότητα του δέρματος και την απώλεια της ελαστικότητας του. Το τόπλες σε μια ξαπλώστρα ή την παραλία δεν είναι καλή ιδέα, αν θέλετε να διατηρήσετε το σχήμα των μαστών σας.