Πόσο τυχαία ήταν η γκάφα του Σάκη Ρουβά στο «The Voice»; – Ποια είναι η σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαρία Σολωμού; – Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για όλα!

Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στο «Όλα Ξεκόλλα» το βράδυ της Δευτέρας. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη «γκάφα» που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στον «αέρα» του «The Voice». Ο ποπ σταρ νόμιζε ότι ο Πάνος Μουζουράκης επρόκειτο να γίνει πατέρας από τη Μαρία Σολωμού αλλά μπέρδεψε τη σύντροφό του και ηθοποιό με την Μαρία Κορινθίου.

«Περιμένεις παιδί από τον Μουζουράκη;», ρώτησε με διάθεση για χιούμορ ο Θέμος. «Δεν μπορώ να τα πω αυτά, όπως καταλαβαίνεις!», απάντησε με χιούμορ η Μαρία Κορινθίου.

Παρακολούθησε το συγκεκριμένο επεισόδιο; «Ο Γιάννης παρακολουθούσε το »Τhe Voice». Ήμασταν μαζί στο σαλόνι αλλά εγω εκείνη την ώρα κάτι έγραφα. Και άκουσα το όνομά μου. Ο Γιάννης γελούσε!», είπε η ηθοποιός.

«Ένα λαθάκι έκανε ο Σάκης Ρουβάς!», είπε η Δούκισσα. «Δεν ξέρω αν ήταν λαθάκι. Εμένα δεν μου φάνηκε τόσο λάθος! Δεν νομίζω ότι μαζεύτηκε ο Σάκης μετά από αυτό. Γελούσε κιόλας. Μπορεί να του την φύλαγε του Μουζουράκη, γιατί είχε πει κάτι για την Κάτια!»

Γνωρίζει τον Πάνο Μουζουράκη; «Ναι! Έχουμε πάει και μαζί καλεσμένοι στα »Kαρντάσιανς» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και με τη Μαρία έχουμε δουλέψει μαζί, στους »Singles», πριν από οχτακόσια χρόνια».

Όσον αφορά την πρόταση που είχε δεχτεί για να συμμετέχει στο «Survivor», τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη μέρα είπα :»όχι». Τους είπα ότι με τιμά η πρόταση τους αλλά το κυριότερο για μένα είναι το παιδί μου. Δεν θα μπορούσα να πάω. Εμένα μου έπεσε βαρύ που πήγε το παιδί για έναν μήνα στην Ικαρία. Μου έλειψε. Δεν το σκέφτηκα να συμμετέχω καν»

«Γουστάρεις τέτοιες κακουχίες; Ταλαιπωρούνται εκεί», της είπε ο Θέμος. «Εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπος. Δεν είμαι αθλητικός τύπος,. Φοβάμαι τις δοκιμασίες», απάντησε.

Όσον αφορά τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη στο Down Town, τόνισε: «Δεν ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό. Μας άρεσε η ιδέα, οι συνεργάτες και το κάναμε!».

Είναι ζηλιάρα; «Όχι! Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο να ψάξεις τον άλλον, το κάνεις για να διαπιστώσεις κάτι», απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Για τη συνεργασία και τη φιλία του Γιάννη Αϊβάζη με τον Τούρκο πρωταγωνιστή, Μπουράκ Χακί, είπε: «Είναι πάρα πολύ φίλοι με τον Μπουράκ. Γνωρίστηκαν στην Τουρκία μέσω κοινών γνωστών…όταν του ανέθεσαν τη σκηνοθεσία σε ένα θεατρικό έργο, σκέφτηκε για τον ρόλο τον Μπουράκ. Είναι και πολύ καλό παιδί ο Μπουράκ. Είναι σεμνός, ταπεινός, πολύ καλό παιδι!».