Ηρθε λοιπόν στην Ελλάδα ο Πούτιν κι έγινε χαμός. Ηγέτης είναι αυτός. Πως να μην γίνει αυτό; Κι ένας φίλος με ρώτησε. Ποιος Πούτιν ήταν αυτός; Ποιος σωσίας από όλους;

Κι άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα ή να παραδεχτείς ότι μπορεί και να είναι κι έτσι τα πράγματα. Αφού συνέχεια τον τελευταίο καιρό έχει γραφτεί ότι ο αληθινός Πούτιν δεν είναι στη ζωή. Που βρίσκεται η αλήθεια άραγε; Και υπάρχει τόση ομοιότητα που τους παραπλανά όλους;

Και για να σας ενημερώσω, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πούτιν έχει πεθάνει τρεις φορές, είναι άρρωστος, έχει 15 παιδιά τα οποία δεν έχει αναγνωρίσει. Φυλακίστηκε και πέρασε από δίκη στο Χαμόβνικι, ενώ τα τελευταία χρόνια την θέση του έχει πάρει ο σωσίας του. Ο ίδιος βέβαια, όπως λένε οι πληροφορίες, είναι στα θυμαράκια.

 

Ποιος τον σκότωσε

Κι όσο για το πως πέθανε ο αληθινός Ρώσος πρόεδρος, αυτό που λένε οι πληροφορίες, είναι πως τον σκότωσε ένας πράκτορας των Ναζί το 2010 μαζί με την οικογένειά του, ο οποίος στη συνέχεια έκαψε το μοναστήρι του Νοβοντέβισι για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Όλες αυτές οι φήμες ήρθαν και πάλι στην επιφάνεια λόγω μιας… νέας φήμης. Συγκεκριμένα, ο μύθος λέει ότι η πρώην γυναίκα του, Λουντμίλα Πουτίνα, υποστήριξε στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt» ότι ο τέως σύζυγός της Βλαντιμίρ Πούτιν είναι εδώ και πολύ καιρό νεκρός και ο άνθρωπος που κυβερνάει τη Ρωσία είναι… σωσίας του.

Υπήρχαν μάλιστα και αποκλειστικές δηλώσεις στις οποίες η πρώην τον έκλαψε για τα καλά τον Βλαδίμηρο: «Ο σύζυγος μου, δυστυχώς, είναι εδώ και καιρό νεκρός… Πρέπει να το παραδεχτώ δημοσίως, επειδή δεν μπορώ να βλέπω τι κάνουν για λογαριασμό του αυτοί οι τρομεροί άνθρωποι. Δεν σταματούν πουθενά. Φοβάμαι ότι τώρα θα σκοτώσουν κι εμένα και τις κόρες μας, όπως σκότωσαν κι αυτόν». Η τέως πρώτη κυρία υποτίθεται ότι αποκάλυψε στην «αποκλειστική» αυτή συνέντευξη ότι έχει δεχθεί απειλές για να μην μιλήσει, αλλιώς θα δολοφονηθούν οι κόρες της, ενώ υποστήριξε επίσης ότι ετοίμαζαν και τη δική της σωσία. Εμείς ποιον Πούτιν υποδεχτήκαμε τελικά; Κάποτε μπορεί και να μάθουμε… Για σκέψου και λίγο αλλιώς. για ψάξτο και λίγο. Κι αν είναι αλήθεια…; Τι παιχνίδι παίζουν τότε οι Ρώσοι και ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα; Ο χρόνος θα δείξει…!